Čtení.
V knihách se prý
všechna moudrost světa ukrývá.
Proto tedy na světě
moudrých lidí ubývá?
V knihovnách plné regály
srovnaných knih leží,
co ale v nich stojí
to řekne ti málo lidí stěží.
Moudrost se u lidí dnes už nenosí,
peníze,majetek,tím ted' se honosí.
Věřím že ale čtení nikdy nevymizí,
to poklad lidstva je větší než zlato ryzí.
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
Komentáře (5)
Komentujících (2)