Představy se mísí s realitou
jsem s vámi nebo sama?
iluze přece nebolí!
Stát se svatou či jezuitou
býti bílá paní, černá dáma?
která do kafe si soucit rozdrolí?
Z chomáčů vlasů stvořit si naději
pojmenovat ji Okima,
nechat jí chcípnout v zapomnění
Kam bez světa vlastně spěji?
Do všech předpeklí hrdého muslima?
či snad do ráje, který ani není?