Anotace: ...
nejni to zlý ...dám bod:-)
08.12.2012 18:37:59 | Robin Marnolli
děkuju, komentář i bod potěší, pořád přemýšlím jestli má vůbec cenu ventilovat názory a pocity touhle cestou :)
08.12.2012 21:40:18 | Dominic Sabre
je to jednoduchý..buďto ti to něco dává a máž t toho uspokojení, nebo ne..pokud tě to baví, je dobré psát dál, a pokud chceš být lepší v psaní, posunout se, je dobré se inspirovat od druhých..lidí tady, nebo básníků, podle toho, co máš rád..a zkoušet různý formy poezie.. (neber mě moc vážně..jsem amatér:-)
RM.
08.12.2012 21:47:00 | Robin Marnolli
jde mi hlavně o to, jestli to má cenu pouštět takhle mezi lidi nebo jestli ze sebe dělám jen blázna :) v šuplíku můžu nechat sešit zavřený vždycky :)
08.12.2012 22:31:47 | Dominic Sabre