Šnek
Šneku, šneku ty dobromile,
Kdo tě dneska asi zabije?
Šneku, šneku zvířátko slizké,
Proč nelezeš taky rychle.
Ještě pár metrů zbývá,
pak budeš v bezpečí.
Než přijde noha velká,
a zbude z tebe jen smetí.
Teď jsi na podrážce něčí boty,
už nikdy nebudeš mezi ploty.
Jo to je teda mňamka,
teď už pomůže jen škrabka.
Z ulity jen střepy zbyly,
na zemi mastný flek.
Na botě střeva slizký.
na klacku zbylí šnek.
Přečteno 802x
Tipy 3
Poslední tipující: Dark Princess, Elisa K., RyxiraAmyGinger
Komentáře (4)
Komentujících (3)