volnost
Anotace: anotace ke knize
tam nahoře za obzorem
kde nebe se dělí ve dví
tam nahoře za obzorem
jednou se má duše staví
tam nahoře za obzorem
bledým jako vodní pěny
tam nahoře za obzorem
jednou má duše se změní
tam nahoře za obzorem
proměním se v bílého ptáka
tam nahoře za obzorem
vznést se do oblak mě láká
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozdrcená duše., Morgenstern, Akrij8, Anjesis, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)