Tma
Tma vládne noci,
tma ti řekne co jsi.
Ve dne se ji směješ,
v noci se celý třeseš.
Koukni se nahoru,
vidíš žluté tečky.
Kolem se zas ona točí,
černá to je barva noci.
utíkej a křič,
ale tak lehce se jí nezbavíš.
To ti řekne ona sama,
až ti bude za patama.
Přečteno 683x
Tipy 9
Poslední tipující: Dark Princess, Jeněcovevzduchukrásného, Sýkorka07, tato22, Elisa K., Anjesis
Komentáře (5)
Komentujících (4)