jsem vězeň číslo 413
nosím čip
každý ráno se nahlásím
svět se zavře
já zaniknu
jsem jen 413
jsou jen mříže
vidím jen to
co chtějí
každej má knírek i patku
patka se leskne
na knírku je zbytek rohlíku
z kantýny
vidím jen to
co chtějí
neříkají sieg
ale nutí mě žít
podle nich