Stádo
Anotace: Bezvýznamný povzdech nevyspalé mysli nad mladou generací, ke které autor ke své nelibosti patří.
Mládí je budoucnost
držme se toho
Rozhlédni se koho vidíš
No tak schválně, koho?
Jen tupé ovce
Zbavené rozumu
Neživé loutky
Oběti konzumu
Armáda klonů
Vychovaná reklamou
Pár jednoduchých pravidel
Která nikdy nezklamou
Věřte svým idolům
Kupujte co poručí
Studium je k ničemu
Internet vás naučí
Kdo nejde s námi
Jde proti nám
Kdo není stejný
Zůstane sám
Postavím se proti proudu
A vztyčím hlavu
Radši se utopit
Než ztratit se v davu
Přečteno 402x
Tipy 12
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Isquieasuus, hp.Rick, P.T., Robin Marnolli, Jan Voralberg, Joe Vai, Elvie, lalej
Komentáře (4)
Komentujících (4)