Jde reagovat různě. Buď dělat, jakoby nic (ono se to někde uloží a časem bouchne - obyčejně proti nejbližším), nebo otočit nezvaného hosta o 180 st. a pořádně ho zatepla nakopnout...nebo si třeba ulevit v básničce.
15.01.2007 12:21:00 | Mourek
A co je spravedlivé???
ZIP (to je náhodička, tyhle roboti :)))... vše do sebe zapadá. A vše je v rovnováze. Nespravedlnost je vyvážena, ... láskou?
15.01.2007 08:43:00 | Koprtinka
Levandulko ... ono ti nezvaní ... nejsou někdy až tak nepříjemní ... mejlík pobavil ...
15.01.2007 08:23:00 | Marcella