lidé kteří spáchají opravdovou nefalšovanou sebevraždu
mají tendenci se vracet
byla tvá poslední slova než si zavřel dveře
a bylo ti jedno
jestli to někoho bude bolet
možná víc než to teď bolí tebe
máš jedinečný talent spolehlivě zpochybnit sám sebe
ono je to přece tak snadné
podlehnout volání těch modrých vlaků
a pak stát na kolejích smrti
a vědět že
to je to první co naposled uděláš