Svoboda projevu
Anotace: ... projev svobody.
Uniformitou všední moci,
moci říkat, co nechtějí slyšet,
s pohledem do země,
země, nad níž slunce nezapadá,
jen se z večera zhasne,
aby to bylo krásné,
když neonový smog skryje
skrýše tam,
kde něco končí,
a něco začíná...
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Anjesis, Iwushak...
Komentáře (1)
Komentujících (1)