Anotace: ...
Stopy krve jsi v sněhu zanechala,
a tvůj výraz, tvrdý jako skála
mi zůstal navždy v paměť vryt.
Stopy krve jsi v sněhu skryla
a na důkaz, že jsi mě opustila,
jsi nechala je zasněžit.
Jen pár veršů, veršů plných krve,
zbylo mi tu a hned napoprvé
jsem jejich bolest vtiskl v prázdný list.
Stopy zbarvené krví mojí,
spolu s ranami, které čas nezahojí,
si nyní mohu zprostředkovaně číst.
A přeci, ač čtu nyní verše tyto,
ta bolest kterou jsem vytrpěl,
již není tady, již necítím to,
ačkoli cítím, že bych to cítit měl.
Přestože bolest již nevnímám
z tvých v sněhu zanechaných stop,
tak přeci si připadám zcela sám,
sám proti světu, šílený mizantrop.
dám ti bod, ale je tam moc krve (nebaví mě pořád vytírat pod monitorem;-)
10.12.2012 23:39:38 | Robin Marnolli