čas
Anotace: čas je pojem nekonecní.
Čas nám hodinky ukáží,čas cítit je a přesto ho nikdo nezváží,čas stopy zanechá a přesto vidět není.čas nelze chytit nemůžem ho ani zastavit, můžeme nadávat na hlavu se postavit.nejde ani zpátky vrátit nejde prodloužit ale ani zkrátit.
Komentáře (0)