Moje duše je šedá,
jako popel zapálené cigarety,
doutnám, hořím, dohořívám.
Bílá jako papírek,
obalující tabák,
mizivá jako kouř,
vypuštěný z astmatických plic.
Kolik je odstínu šedi,
černá jako tma,
bíla jako sníh.
Střední cesta nejde vždy jen středem.
Šedivá je dnešní obloha,
rudé srdce mísí se s vajglem,
a růžová je tatam,
kde stávala kdysi jsem.
Jen noční nepamtující se tep,
zhýralých skřetů svět,
a upadající růží květ,
jsou daleko,
daleko za naším chápáním....
Já ti to teda kliknu, ale máš to pomurý..co to je zase za depku?
A jsi kuřák?
no nic:-)RM.
11.12.2012 12:56:17 | Robin Marnolli
já ti to teda kliknu?? nestojím o to pokud se to fakt nelíbí nebo ti to nic nedá... není ponurá nálada.... kdyby jo tak by to byla černá duše!:))
11.12.2012 12:58:24 | Kirsten
nahněvaná, jo?..ne bod je za dobře napsaný..ale cigára nemusim:-) Tak se nečerti čertice!:-)
11.12.2012 12:59:56 | Robin Marnolli