Tři pajpu o životě
Anotace: Tak si zase připomeneme tuhle formu.
Láska
Ztracenou
lásku jen těžko
slepíš sladkými slovy
když srdce pláče
nad zradou
Jaro
Jarní čas
probouzí chutě
k milostným hrám tak vábí
jen staří muži
teď pláči
Slzy
Prý ženy
pláčou při svatbě
zatímco mnohým mužům
slzičky kanou
až po ni
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Jeněcovevzduchukrásného, zamotán v nedospělosti, Joe Vai, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)