Klidná plavba
Hladina jakoby spala,
A vítr, ten kde že vane?
Šance, že loď převrátí se malá,
dopředu vidí co se stane.
Na obloze jediného mraku není.
Posádka po sté připíjí si na zdraví.
Kapitán znuděn, raděj poddává se snění,
Po čase trosky moře vyplaví.
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)