DEN JAKO KAŽDÝ JINÝ
Den jako každý jiný – prosincový
a přeci má své nevšední kouzlo.
Na nebi jasně září do tmy Polárka,
vzduchem poletují sněhové vločky,
a v mé paměti dosud uchovaný tvůj úsměv.
Ale bude takový i zítra?!
Nikdo neví.
…
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: ewon, Psavec, Robin Marnolli, Romana Šamanka Ladyloba, Anne Leyyd
Komentáře (4)
Komentujících (3)