můžeme cokoli... můžeme hledat smysl nebo můžeme smysl určitým věcem dát, můžeme bojovat a nebo hladit, můžeme křičet nebo zpívat, můžeme se mračit nebo se usmívat... můžeme přemýšlet nebo kritizovat, co kdo vymyslel, můžeme dávat naději nebo sestřelovat... žít se dá, přežívat taktéž... ve dne svítí slunce a v noci, v noci je tma... můžeme dveře otvírat nebo je přibouchávat... a co je podstatný? podívat se na sebe do zrcadla a nepozvracet se ze sebe, v noci zavřít oči a poděkovat...
22.08.2021 02:05:49 | zelená víla