jen se obrazy
jen se
obrazy
v kmitajících se
rámech
určitý výřez
skutečnosti
v dalším obraze
jiného rámu
ten se může točit
ten se může kývat
i stát bez dlouhého
pohnutí
potřebují se myšlenky
trochu shrnouti
aby se utvořily
hrany
hrany mohou být
podobné obrazům
hlavně těm
s rámy
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, blabal, Joe Vai, poeta, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)