Anotace: trnovou korunou
Posuny v čase a prostoru
Stín tlačíš před sebou
Zůstávaj stopy
Zase a znovu nahoru
Proč ruce prázdné zebou
Doba tě topí
Podivná meta
Navěky v kruhové trase
Snad je to tebou
Čím dál, tím blíž
Zkoušíš to znova a zase
Do zad ti vrůstá tvůj kříž
Pěkná.
Máš nějaký vztah k židovství? ;-)
25.12.2012 00:43:47 | muchomůrka bílá
nemohu do ní proniknout..to bude tím, že je tak dobrá...:-)
14.12.2012 22:45:26 | Robin Marnolli
...ále, tak to ještě párkrát vyzkoušej,a ono to půjde...díky
14.12.2012 23:09:46 | přicházející z Toleda