Anotace: bad ending is always there
Dobře vygradované. Ano, všichni - i já, budeme bojovat až do posledního konce. Výstižné pro všední i nevšední život. Já jsem si zamiloval všední život a ... není mi to taky přáno.
24.10.2013 11:33:23 | VEDz RVAHEs
pěkná báseň, ale kazí mi to nesmyslné přechody do angličtiny v jinak zcela českém textu...
13.06.2013 22:38:42 | Robin Marnolli