Les buveurs des emotions
Anotace: s malým věnováním
Byl jsi mým snem při otevření očí
Mou touhou nahrazenou kůží na kůži
Chtěním nad cigaretou a čokoládou při páté ranní
Hůlkovým písmem na bílé čtvrtce papíru bez vyznání
Byl jsi náhrdelníkem na jiné šíji
Láhví vína upíjenou jinou ženou v šeru pokoje s přivřenými víčky
Byl jsi slepcem v krajině stínů na stěnách
Dokud ti na cestu neposvítila lesklá koule
V níž se zrcadlily zlaté vlasy
A ty jsi podlehnul teplu slaného parfému
Rudým rtům od Rolling Stones s příchutí rumu
Zvláštní tísni ruských klasiků
Uprostřed Sibiře těla slečny
Se kterou trávíš slané momenty v polštářích
I sladké chvíle s omezením dechu
Byl jsi šampionem který nezávodí
Kráskou zahalenou v šátcích
Gentlemanem uprostřed školáků
Mým snem
Mou touhou
Rděním na lících
Byl jsi králem cyniků
Ránem s kocovinou a plnou lahví u postele
Kdy sedíš a objímáš strop
Sám
A teď jsi se mnou
Dokud budeš mít co pít
Přečteno 458x
Tipy 10
Poslední tipující: Loveless, Isquieasuus, KORKI, Nergal, Eclipse, Jan Voralberg, Joe Vai
Komentáře (7)
Komentujících (3)