známá...
občas navštěvuji
jeskynní pokoj
s přirozenou klenbou
uprostřed vřesoviny
trochu těsný
ale to je jen tím
že jsem vyrostl
po tělesné stránce
o těch ostatních
stále pochybuji…
ocitám se zpět
v chorobných stavech
prvních lásek
prožívajíc muka ztracenců
co samým hořem shoří
a hýčkám trny
které zastavují srdce
čímsi mezi bolestí
a dokonalou hudbou slasti…
nasekal jsem dřevo
z kmínku loňského stromku
rozdělal oheň a opekl maso
pro štiplavou omáčku budoucnosti
po půnoci se udělalo jasno
okolo tiše proplouvaly hvězdy
svět se koupal v důstojném poklidu
a když zazněl trisagion serafů
já mohl říct
byl jsem u toho…
Přečteno 316x
Tipy 14
Poslední tipující: zelená víla, knihomolka, střelkyně1, Aťan, Robin Marnolli, Joe Vai, poetka
Komentáře (3)
Komentujících (3)