Polštáře
Anotace: to se tak jednou probudím a .....
Po noci vášně zůstaly ráno
polštáře v koutku postele
zmuchlané deky tiše se krčí
lampička mžourá ospale.
Promni si oči
Hříšníku noci
Načechrej oba polštáře
narovnej deky
lampičku zhasni
nakoukni letmo do snáře
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: jvacl, hanele m., Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (3)