STOPY
Stopy co pokrývají celou planetu
raděj si před svým prahem zametu
ať se nepletu
v postoji lidí
jak oni to vidí
svou cestu své žití
kam se svět řítí
nejdřív si zametu před svým prahem
než dám mat jedním tahem
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)