STÍN
Stín amatéra
rád si hraje na profíka
Lže jak když tiskne
když na záda mu dýchá
Za sluncem jít
pak nikdy do očí
falešným stínům nevidí
až někdy k slunci
Záda otočí
bude mu jasný
Tady i vlastní stín už závidí
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: chci_uverit, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (1)