Anotace: ...
Obdiv a chvála cizích lidí,
či stovky dárků pro štěstí,
aby zmizeli ti co tě nenávidí,
tohle že je vítězství?!
Chvála tě nezahřeje,
když klepeš se v mrazu sám,
dárek ti nepopřeje,
když máš odjet a ani nevíš kam.
Jenom láska tohle všechno umí,
jenom s láskou dojdeš dál,
máš-li toho kdo porozumí,pomůže a pochopí,
potom jsi vítěz potom jsi král...
Dám teda bod...:-) Tyto básně jsou sice každá jiná..ale mohly být napsány v různou dobu...
16.12.2012 18:37:57 | Robin Marnolli