Konec světa?
21.12.12
Oblaka oblohu zdobila
zlatem se ve slunci třpytí
Ke hvězdám odešla víla
marné je volání, bolestné žití.
V hlubinách hvězdného moře
nezazní více touhy hlas
ztratí se veškerá hoře
splní se, co zná jen snář.
-------
Oblaka bílá dnes děsí
vesmíru skrývají tvář
Ničivé hrozí už běsy,
svět kladen je na oltář.
Nemesis hříšný svět zboří
nový čas nastane
v plamenech hříchy vyhoří
a slunce zas vzplane .
Z prachu hvězd svět stvoří
nový dar božího slova,
vysoká pohoří, hlubiny moří,
Zrození budeme znova
Zrozen pro lásku bezednou
budu jak Chevalier
Ty zase madonou
krásou všech sfér.
Navzdory všemu i bolu
zas budeme spolu.
Věřím, zážitek z kl.smrti člověka, prý vždy změní k lepšímu.Musí to být nepopsatelný osobní prožití.Rád bych to taky zažil, ale i přes těžkosti života bych se rád vrátil:-), a dožil se tady co nejdelšího věku.Život je krásný dar, i když někdy stojí za prd:-)
18.12.2012 19:18:32 | Jeněcovevzduchukrásného
moc pěkně píšeš, a tak jsem rád, že jsem tě objevil. (někdy si přečtu i starší věci.
Ahoj
RM.
16.12.2012 22:03:22 | Robin Marnolli
Kdyby ke hvězdám odešla jen víla, dnes už ani draka nespatříte...hezký :)
16.12.2012 21:58:59 | 5kvitek