Anotace: ..do ordinace jsem se vplížila :-)))..boty jsem si ale nezula!..takové malé tiché vítězství.. :-)))
Tohle se mi vybaví až budu sedět někdy v čekárně a čučet,kdy ten bílý anděl z ordinace konečně vyleze.Budu se asi smát a tak mi možná napíše doktor doporučení k psychiatrovi.
15.02.2007 19:00:00 | Lota
V ordinaci atmosféra bývá tíživá,únavná.Avšak tvá báseň i když to popisuje vyzněla lehce,vzdušně.A ten konec? Dobrý závěr.
Báseň je pěkná.
15.01.2007 17:21:00 | s.e.n
Klidně si dej doktore
kávu a dvě rakvičky,
kašlu na tvou cedulku,
nerozvážu tkaničky :o)
15.01.2007 12:37:00 | Mourek
...po přečtení jsem rád , že si u zubařky nemusím sundavat kalhoty ...:))) ...
15.01.2007 12:30:00 | WhiteSkull