Samota
Samota...
Ta malá lhářka
to ona mi vlezla do života
a zabouchla dveře
pěkně z prudka
uzamkla na dva západy
a zahodíla klíč
Samota...
Ta lstivá bestie
dívá se mi do očí
a krčí rameny
že ona za nic nemůže
Samota...
Ta pouliční coura
vzala mi všechno
a dělá jakoby nic
Samota...
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai
Komentáře (4)
Komentujících (3)