Přítel
Anotace: pro jednoho co nechápe ..že ne je vážně slovo záporné
Dívej se mi do očí
a zkus na chvíli poslouchat.
A nodvracej pořád zrak
Sedni si ke mě...
MLČ UŽ ....
Tak
A netvař se že si znuděný.
CHci ti jen jedno slovo říct
a nesnaž se o svou filozofii
tuhletu stránku v tobě
tak tu mám už dávnou přečtenou
Můžeš mě prosím poslouchat?
To co bys chtěl ti nechci dát.
Jenže ty mě zase nevnímáš
jen jedno slovo
PŘÁTELSTVÍ
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)