už byl čas ...
*
Mrazy ještě nepřišly,
ale vzpomínky už spadly
ze smutných stromů
alejí procházek
s tebou ...
pomalu šlapu v jejich písku
křupavým krokem
vzdalujícím se
od bolesti ...
ještě kousek ... ,
ještě několik kroků,
než opuštěné ulity
prožitého života
rozpustí
moře
času ...
- * -
--------------------------------------------------
Comment 27.08.2012 - 16:31
na " Podzimní uprostřed léta" od > Noc17
Přečteno 514x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Hesiona-Essylt, .K.r.i.s.t.y., jvacl, chci_uverit, Noc17, Robin Marnolli, Miriska, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)