Spřádám pavučiny snů
Pod tíhou slov
mluvících do ticha,
slov prázdných,
bez písmen,
po chybě za chybou
"spřádám pavučiny snů..."
V noci plné nadějí,
s tváří dálek zdánlivých,
myšlenek plujících
v bouři nešťastných vln....
"spřádám pavučiny snů..... "
Pod přikrývkou sněhu
s Tvým srdcem ledovým,
pod vločkami z ledu,
já syta hladovím...
"zamotána v pavučinách snů..."
Se strachem ze tmy,
s očekáváním řádků němých vět,
se sebou sama,
bez Tebe, ač s Tebou,
usínám...
Přečteno 533x
Tipy 18
Poslední tipující: snupicek, V.N.Losinský, Danger, Alla, Jiná, tato22, poeta, Pablo Kral, Romana Šamanka Ladyloba, PANGÁSIUS, ...
Komentáře (0)