Strangulace
Víčka podlitá krví,
kdo jsou ti prví,
a kdo jsem já?
Silná je víra,
dobrá,a čirá,
obstojí, či ne?
Rozum ptává se,
kdež nalézá se,
zlo, co z nitra se rodí.
Upij z té číše,
z vlastní říše,
žluči vlastních slov.
Zabředni do bahen,
mozkových blanen
dřív než začne lov…
Příteli, posečkej chvíli,
vždyˇnejsou jiní,
každý je prach a vzduch….
Komentáře (1)
Komentujících (1)