Chovám si svůj klid,
který bych neměl mít,
avšak dokud budu žít,
nemohu bez něj snít.
Prochladlý a nahý,
dívám se z oblohy,
na mraveniště bez něhy,
kde vítězí ten padlý.
Ptám se, mé drahé lvíče,
proč necení se hrdost,
kde jsou od krásy klíče,
čeho je málo a čeho dost.
A tak,
Chovám si svůj klid,
bez kterého se nedá žít,
a než budu života syt,
budu se snažit alespoň snít.
no píšeš dobře a já vždycky musím obdivovat jak někdo dokáže něco zachytit co se zasekne v krátké básni..páč já píšu hotový romány kurňa chjo :-)a u krátkej vždycky vykrvácím a nic..tak jo hodně inspirace teda přeji!
07.02.2013 19:32:17 | xoxoxo