Anotace: Pouze názor...
Je jedno, jestli jsi ten,
co někoho ovládá,
stejně každý z nás
vždycky něco postrádá.
Je to láska
v naších srdcích
musí zářit,
aby si věděl,
že svět není
jenom o tom
se pářit.
Básníků je mnoho,
ale co z toho,
když vytvářejí díla,
která by se neměla
vůbec narodit.
Přiřazuji to k feťačce,
co své dítě musí porodit
jen kvůli sociální dávce,
aby měla na další sáček.
Takové matky zastřelit,
takové matky pobodat
a jejich těla někde pohodit.
Jejich děti pláčou doma,
pomalu se z nich rodí monstra,
ony někde rodí znova.
Sodoma Gomora.