JSI TU?
Hřích
jako bouřkový mrak
z bleskem navíc
otazník
zdalipak
politika krátkých nohavic
není jen pro smích
na prsou
hřejivý znak
purpurový emblém
a pět ran do klobouku
když sny zakysnou
a prak
v srdci černém
z příslibem a zbraní po boku
slzy nestřílí
hřích
jako kal
železná opona z citů
oči lží
a nehostinný strach
tak proč…….jsi tu
a nežiješ
jen přežíváš
jako vzpomínky na krásu
ty pocity neskryješ
to chce kuráž
jen čekat na spásu
a přehlížet násilí.
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Gabriela Green, Radhuza, Sarah, Květka Š., kudlankaW
Komentáře (3)
Komentujících (3)