karavana v zrcátku
Anotace: ......no samej písek
Velké oči,láhev vína
skryt ve stínu beduína
čelo pálí,víno slouží
okraden o přízeň bouří.
Dej mu duši,špitne zrádce
a budeš žít!..i když jen krátce.
Z písku smlouva,hrady,sály
Dej mu duši!..znovu z dáli
Smutně krásný,krásně žlutý
příběh chlapce,snad i krutý
příběh země..spravedlivé
příběh o snech
..jež jsou pomíjivé.
Komentáře (2)
Komentujících (2)