Hrabat
kostnatými pahýly
do země
zetlelého listí
Křičet,
míchat moře se zemí -
umíněně,
jakoby Ištar zůstala
Zlatým kohoutem jiskřivých snů
nechat se zmrazit
na míru
hrobu
Jsem znova tvoje
jistá,
jak odpuštění mnicha
selhavšího
před Bohem
No tak se vzbuř
a znovu se zroď!