Létající lazurite...
Jen kupředu!
a zpětným chodem vzad
V barvě se rozzářit,
a olejem stéct v kapku ničeho
- ve flek, co otravuje -
Spoutaný vlastní rychlostí,
tak pečlivě nádherný
Bordó
Akvamarín
Sépie
Jaká by se ti líbila?