ale vždyť v každém je cosi božského...
dnes s dětmi jsme vařili něco, co se vlastně požít dá, ale já je učila slovo jako... zázrak...
někdy si člověk na kost uvědomuje koho zastupuje a pak se mu oči rozzáří, protože nikoho... protože to uku, uku teto, není o duplicitě, ale o tom, že dotek je to víc, víc, víc , stejně jako zájem...
za pár let si mě nebudou pamatovat a třeba dřív, ale třeba ten dotek, to něco už navždy... kdo ví... já je všechny uchovávám...
https://www.youtube.com/watch?v=ELTVP4aqWAI
čaj je vždy v pohotovosti :-)
13.05.2017 03:48:00 | zelená víla