čas se nedá zastavit a nejde ani vrátit
tak už přestaň přehazovat tu hromadu hnoje
co zbyla z našich snů a přání
už jsou pryč ty zlý časy
a přijdou ještě horší
nechceš mi věřit ale nakonec budeš muset
i stará cesta domů ztratila se v mlze
bloudíš a špatný sny se stávaj skutečností
tvoje budoucnost je jasná
dávno přece víš že
žádné černé slunce co hřeje není
Černá hodina před příchodem naděje?
Inu proč by ne? Již v sněhu vidím šlépěje
k Betlému...
Nač poddávat se smutku vleklému
i zlé musí jednou pominout
a nadechnout se, navzdory všemu zlému.
M.K.K.
22.12.2012 22:38:05 | kudlankaW
vlastně když nastane zatmění tak jo :))
22.12.2012 21:26:51 | poeta
no to je pravda :) ale ono není slunce jako slunce, že. Jinak ráda tě vidím :)
22.12.2012 21:28:54 | Sarah
taky jsem se tady u toho usmíval.. Být někde kde by ho zakryl třebas Saturn, to by byla nepodívaná (asi by to chtělo ale pořádnou péřovku :)))
taky tě rád..
pěkný tydlety věci a tak :D
22.12.2012 21:31:55 | poeta