cítím se zbytečně
nic neprodukuji
ty tam, štveš mě
schizofrenně veršuji
jsi líný, zbytečný - nic
pro moralistu žně
alespoň že ne panic
další den utek
cítím smutek
sebelítost mne svírá
další promarněný den
už začni něco dělat
čti si, piš, jdi ven
u kompu shrbený
oblíbený jak rýma
zasmrádneš
jak kus starého sýra
zítra začnu, fakt
ruku na to - plác!
tak
a jdu k televizi zas