Když přijde noc a bojím se spát.
V pokoji setmí se a já se nechci smát.
Bojím se ticha a nekonečné samoty,
jak děsí mě hrobové temnoty.
Slýchávám zvuky a vidím snad duchy
nebo jsou to v mé hlavě jen divné předtuchy?
Šílenství ve mě každým dnem sílí,
když za noci temné cosi kvílí.
Za dveřmi kroky, v pokoji chlad.
Cítím či necítím, jsem ještě živá, snad.