Chtěla bych říct, že vím
bohužel jsem ve tvých slovech ztracená
ta malá, bezcenná
Chtěla bych říct, že cítím
však třesu se chladem osamění
a ty jsi mrazivě lhostejný
Prý když něco končí
něco jiného začíná
- fráze laciná!
Chtěla bych říct, že žiji
dokud mě za stín nezamění
všechny ty duše prodejný
Krásný, nenásilný, jemný... líbí se mi, moc =)
23.12.2012 11:26:48 | prostejina