Všechno nej…24.12.2012
***
Ty květy
které namaluje mráz
a tak naše okna ozdobí
to je ten kouzelný
vánoční čas
a děti?
Už měsíc nezlobí.
Dopisy,co s přáním
Ježíškovi psaly
už dávno dostaly razítka
andělé s Ježíškem
pak dárky balí
cukroví peče maminka.
Za chvíli nám doma
všechno voní
jehličí,cukroví,vánočka
všichni kolem
vánočního stolu sedí
a čekají na Ježíška.
Ať i vám zazvoní
vánoční zvoneček
co jenom štěstí přeje
krásné Vánoce
všem přeje Ježíšek
to přání u srdce hřeje.
***********
*******
***
Květuško,tak nádhernou básničku na Štedrý den jsi napsala...tak přeji taky šťastné a veseléééé vánoce:)
24.12.2012 15:49:02 | střelkyně1
jsi krásná čistá duše...
děkuji a přeji též krásné a klidné svátky
v kruhu těch, kteří tě milují...
;-*
23.12.2012 12:59:40 | Joe Vai