Když mysl selže
Anotace: Tak nějak to vzniklo před hodinou fyziky. Čekání je velice inspirativní :D
Hromada prachu sype se
tam, co čekala jsem
až z věčnosti se stane den
a splní se můj tajný sen.
Teď sype se tam temný prach
neb dostala jsem ze snu strach...
Komentáře (1)
Komentujících (1)