Krysař
Anotace: Joe Vai + Sýkorka 07 děkuji spoluautorce ;)
♪
Ponurou ulicí pomalu doznívá ozvěna mých kroků...
a jen pár posledních rozžatých oken zoufale bojuje s temnotou...
leč marně...
utichl zvuk flétny...
A krysař dokončil své dílo
a v ulicích,
kde ještě před chvílí bylo
na stolech pivo
a žraly si krysy
své vlastní ocasy
z mosazné mísy...
Staletí kráčím po Zemi zmožen
jen se svou flétnou,kápí a nožem
ač zván,
tak přesto
nižádné město
mě nevítá jásotem
hledím jen za plotem
do oken hřejivých domovů
a zbavíce je okovů..
sám odcházím před svítáním
Jednou se však osud skloní
vezme flétnu - foukne do ní
a pak ten co krysou byl
pochopí co učinil...
♪
Přečteno 1177x
Tipy 41
Poslední tipující: Alter-Ego, Bánší, Jeněcovevzduchukrásného, Nikita44, MARKO, Kirsten, Akrij8, E., Elisa K., Isquieasuus, ...
Komentáře (19)
Komentujících (9)