Vánoční pohoda
Ježíšek už dárky rozdal,
co jsem si přál to jsem dostal.
Po večeři plná břicha,
židle vrzla jak jsem plna.
Zvonek cinkl,
ke stromku bratr kmitl.
Dveře letí,
pod stromkem samé dárky.
Všichni jsou dojatí,
jsou tam dárky od mamky.
Dárky? To jsou Vánoce.
Zasáhli nás hluboce.
Břicha plná, pusy jako v cukrárně,
vše proběhlo překvapivě zdárně.
Za rok ve stejnou dobu ať jste opět tady,
neumřeme všichni hlady.
Teď už jenom Nový rok,
připijeme si vina lok.
Ať jsme zdraví, šťastní, v pohodě.
Nenecháme nic náhodě.
Já se loučím,
příště se už poučím.
Zase příští rok,
a pozor na maminčin NOK.
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
Komentáře (1)
Komentujících (1)