Jak jsem ke dvacetinám přišla
Anotace: Právě jsem to objevila ve složce s básničkama, tak snad se bude líbit :)
Rok se s rokem sešel
a vlastně ani nevím jak,
už je tomu zkrátka tak.
Najednou mi není deset
a hračky mě už nebaví.
Kéž bych mohla zmáčknout reset
a obnovit to bezpráví.
Není fér,
že tak rychle vyrostla jsem
a najednou jsem dospělá.
Vždyť,
ještě před chvílí jsem,
byla holka praštěná…
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: kudlankaW, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (3)